مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

خوراک گوشت و بادمجان

خوراک گوشت و بادمجان یکی از انواع خوراک های خوشمزه است.

خوراک گوشت و بادمجان یکی از غذاهای ایرانی بسیار لذیذ است که به آسانی تهیه می‌شود. این خوراک غذایی سبک است و با نان یا برنج سرو می‌شود. برای آشنایی با طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان با مجله آشپزی در مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه خوراک گوشت و بادمجان :
بادمجان: ۴ عدد
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه، زنجبیل و دارچین به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان :
سعی کنید از بادمجان های کوچک و قلمی استفاده کنید، چون خوشمزه تر هستند و تخم ندارند.

بادمجان ها را خوب بشویید. برای زیبایی غذا بهتر است آن ها را پوست نگیرید. سپس بادمجان ها را حلقه حلقه یا درشت خرد کنید.

به بادمجان ها نمک بزنید و بگذارید یک ساعت بمانند تا تلخی آن ها گرفته شود. سپس در روغن سرخ کنید.

یکی از پیاز ها را رنده کنید و با گوشت چرخ کرده، آرد، ادویه ها و تخم مرغ مخلوط کنید.

مواد را خوب ورز دهید. به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته، گرد کنید و در وسط بادمجان بگذارید. سپس دو طرف گوشت و بادمجان را در روغن سرخ کنید.

پیاز دیگر را خلالی خرد کرده و در تابه ای با مقداری روغن تفت دهید. وقتی پیاز نرم و طلایی شد، رب گوجه فرنگی را به آن افزوده و خوب تفت دهید تا خامی رب گرفته شود. سپس مقداری آب در تابه بریزید و بگذارید چند جوش بخورد تا سس آماده شود.

گوشت و بادمجان را در ظرف مناسب بچینید و در فر بگذارید. سس را روی آن ها بریزید. روی ظرف را فویل بکشید و در فر که از قبل گرم کرده‌اید، بگذارید.

پس از ۴۵ دقیقه خوراک گوشت و بادمجان خوشمزه آماده است.

در صورت تمایل می‌توانید مقداری گوجه فرنگی حلقه شده سرخ و در کنار خوراک سرو کنید.


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۵۲:۴۸ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)