مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

ترشی لبو ، چاشنی ترش و قرمز

ترشی لبو یکی از انواع ترشی های ایرانی است.

ترشی لبو یکی از چاشنی های خوشمزه ایرانی است که طعم خوبی دارد و به راحتی تهیه می‌شود. ترشی در سفره ایرانی جایگاه ویژه ای دارد و اکثر غذاهای ایرانی در کنار انواع ترشی سرو می‌شود. ترشی لبو در تهیه سالاد هم استفاده می‌شود.

مواد لازم تهیه ترشی لبو :
چغندر: یک کیلو
سرکه سفید به میزان لازم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه ترشی لبو :
چغندر ها را پوست گرفته و در قابلمه بیندازید. روی آن ها ۳ یا ۴ لیوان آب بریزید. سپس قابلمه را حدود یک ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزند.

در این مدت چغندر ها کم کم رنگ پس می‌دهند و آب خوش رنگی از آن ها به جا می‌ماند.

وقتی لبوها پخته شدند، آن ها را از آب در بیاورید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن ها خارج شود.

سپس آن ها را ورقه ورقه کرده و شکل دهید.

البته لبو ها را به هر شکل و اندازه ای که دوست دارید، می‌توانید خرد کنید.

در صورت تمایل می‌توانید از انواع قالب استفاده کرده و لبو ها را قالب بزنید.

تکه های لبو را در شیشه ریخته و روی آن ها سرکه بریزید. کمی نمک هم به آن اضافه کنید.

اگر روی لبو ها فقط سرکه بریزید، ترشی خیلی تیز می‌شود و در آن صورت فقط برای تزیین مناسب است و نمی‌توان از آن به عنوان چاشنی استفاده کرد.

به همین دلیل بهتر است مقداری از آب خوش رنگ لبو ها را هم در شیشه ترشی بریزید.

پس از افزودن نمک، در شیشه را محکم ببندید و در یخچال بگذارید.

ترشی پس از یک هفته آماده است. بهتر است این ترشی را ظرف مدت یک ماه مصرف کنید. چون ممکن است تیز شود و طعم آن برگردد.

ترشی را حتماً در ظرف شیشه ای و در یخچال نگهداری کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله  آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۳۲:۳۹ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)