مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

پاچینی ، پیش غذای مجلسی

برای آشنایی با طرز تهیه پاچینی با مجله دلتا همراه باشید.

پاچینی نوعی فست فود خوشمزه است که با کتف مرغ درست می‌شود. این غذا که در واقع نوعی فینگر فود است، یک پیش غذای مجلسی و شیک برای سرو در مهمانی ها است. پاچینی را می‌توانید با انواع سس ها، سیب زمینی سرخ کرده و سبزیجات مصرف کنید.

مواد لازم تهیه پاچینی :
کتف مرغ: ۱۰ عدد
پیاز: ۲ عدد
زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
آبلیمو:۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: یک قاشق چای خوری
آرد ذرت به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
پنیر پارمزان به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه پاچینی :
با چاقو کتف مرغ‌ ها را از ساق برش بزنید. سپس گوشت را به سمت پایین برگردانید و گرد کنید.

برای تهیه مواد مزه دار کردن مرغ، پیاز را خرد کرده و با زعفران، آبلیمو، پودرسیر، نمک و فلفل مخلوط کنید.

کتف ها را بشویید و وقتی آب آن ها گرفته شد، چند ساعت در مخلوط مواد بخوابانید.

آرد سوخاری، آرد ذرت و پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ ها را هم در ظرفی بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید. سپس در ظرف گودی مانند شیر جوش، روغن بریزید تا خوب داغ شود.

کتف‌ های مزه دار شده را در مخلوط آرد بغلتانید. سپس آن‌ ها را در تخم مرغ بزنید و دوباره در آرد بغلتانید.

پس از آماده شدن، آن ها را در روغنی که داغ کرده‌اید بگذارید تا با حرارت ملایم سرخ شوند. توجه داشته باشید که مرغ باید در روغن شناور باشد.

پس از اینکه پاچینی‌ ها خوب سرخ شدند، آن‌ها را روی توری یا دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن‌ ها گرفته شود.

در صورت تمایل و بنا به ذائقه، می‌توانید مقداری رزماری خرد کرده و به مخلوط آرد و پنیر بیفزایید.

برای اینکه پاچینی راحت‌ تر خورده شود، قسمت استخوانی آن را با آلومینیوم بپیچید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی را بخوانید.


برچسب: پیش غذا، سالاد، فینگر فود، مجله دلتا،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۱۶:۰۲ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)