مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

نان جو ، صبحانه سلامتی

نان جو نانی سالم و مقوی برای صبحانه است.

نان جو یک نان خوشمزه و مفید با بافتی نرم است. این نان فواید زیادی دارد که تاثیر در لاغری، یکی از خواص نان جو است. اگر در تهیه این نان فقط از آرد جو استفاده کنید، نان سنگین و بافت آن سفت می‌شود؛ پس بهتر است برای پخت نان جو، آرد جو را با آرد نانوایی مخلوط کنید. طرز تهیه نان جو را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه نان جو :
آرد جو: ۲ لیوان
آرد نانوایی: ۲ لیوان
شکر: یک و نیم قاشق غذاخوری
مایه خمیر: یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن زیتون: یک چهارم لیوان
ماست: ۵ قاشق غذاخوری
آب ولرم: یک لیوان
نمک: نوک قاشق چای خوری
کنجد، مغز تخمه آفتابگردان و مغز تخم کدو برای تزیین

طرز تهیه نان جو :
آرد جو را از نان فانتزی‌ها یا عطاری‌ها تهیه کنید. توجه کنید که آرد جو با آرد جوانه جو متفاوت است.

آرد جو و آرد نانوایی را دو بار الک کنید.

سپس آن‌ها را با مایه خمیر و شکر در کاسه‌ای ریخته و با هم مخلوط کنید.

زرده و سفیده یکی از تخم مرغ‌‌ها را جدا کنید.

سفیده و تخم مرغ دیگر را با روغن زیتون در مواد ریخته، خوب ورز دهید تا خمیر یکدست و منسجم شود.

ماست و نمک را به خمیر افزوده و آب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیر گوله نشود.

وقتی خمیر را خوب ورز دادید، روی آن را بپوشانید. دو ساعت به خمیر استراحت دهید تا حجم آن سه برابر شود؛ سپس با نوک انگشت پف آن را بگیرید.

 

روی سطح کار را آرد پاشیده، خمیر را روی آن پهن کنید و با وردنه به ضخامت یک بند انگشت آن را باز کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک نان ساده و بی‌نظیر، مطلب نان صبحانه خوشمزه را مطالعه کنید.

خمیر را به هر شکلی که دوست دارید، فرم دهید یا قالب بزنید و در سینی فر بچینید.

خمیرهای شکل داده را یک ربع استراحت دهید و از زرده کنار گذاشته روی آن رومال کنید.

در صورت تمایل می‌توانید کنجد، مغز تخمه آفتابگردان و مغز تخمه کدو روی نان بریزید.

سینی را در فر که از قبل گرم کرده‌اید بگذارید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا نان‌ها آماده و طلایی شوند.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله  آشپزی را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، صبحانه، نان، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۱۵:۴۹ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

کیک سیب برگردان

طرز تهیه کیک سیب برگردان را در مجله دلتا بخوانید.

کیک سیب برگردان نوعی کیک ساده است که با سیب درست می‌شود. این کیک بسیار خوشمزه و لطیف و مناسب عصرانه یا میان وعده است. پیشنهاد می‌شود این کیک را درست کنید و در کنار چای یا قهوه از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کیک سیب :
آرد سفید: ۳۰۰ گرم
کره: ۲۰۰ گرم
پودر قند: ۲۰۰ گرم
وانیل: به میزان لازم
تخم‌ مرغ: ۴ عدد
شیر: نصف پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌ خوری
نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
سیب: ۳ عدد
شکر: ۴ قاشق غذاخوری
دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه کیک سیب :
کره را از یخچال بیرون بگذارید تا در دمای محیط نرم شود.

حدود یک پنجم کره را با ۴ قاشق غذاخوری شکر در قابلمه‌ای ریخته و روی شعله ملایم بگذارید. مراقب باشید شکر نسوزد و سیاه نشود.

وقتی مخلوط کاراملی شد، آن را در قالبی که می‌خواهید کیک را در آن بپزید، بریزید.

سیب‌ها را ورقه‌ای برش زده و روی مایه کاراملی بچینید.

قالب را حدود ۲۰ دقیقه در فر بگذارید. در این مدت مایه کیک را آماده کنید.


طرز تهیه مایه کیک :
کره نرم شده را با پودر قند و وانیل مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

زرده و سفیده تخم‌ مرغ‌ ها را از هم جدا کنید.

زرده‌ ها را به مخلوط کره و پودر قند افزوده، خوب هم بزنید تا حالت کرمی بگیرد و پفکی شود.

پیشنهاد مطالعه: اگر به انواع کیک سیب علاقه دارید، مطلب کیک سیب و دارچین ؛ عصرانه ای گرم برای روزهای سرد را مطالعه کنید.

آرد را الک کنید و با بیکینگ پودر، نشاسته ذرت و شیر به مواد بیفزایید.

سفیده‌ های تخم‌ مرغ را به قدری بزنید که تیره شوند؛ سپس به مواد اضافه کنید. مایه کیک آماده است.

قالب را از فر بیرون بیاورید. روی سیب‌ ها مقداری دارچین و شکر بپاشید. سپس مایه کیک را در قالب بریزید و حدود ۵۰ دقیقه در فر بگذارید تا کیک آماده شود.

پس از آماده شدن کیک، آن را در ظرف سرو برگردانید و با پودر قند یا خامه تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: دسر، کیک، میان وعده، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۰۰:۵۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

سیب زمینی پنیری با سس آلفردو

سیب زمینی پنیری با سس آلفردو یک میان وعده کامل و خوشمزه است.

سیب زمینی پنیری با سس آلفردو یک شام خوشمزه برای افرادی است که خیلی شکمو نیستند و یک میان وعده وسوسه کننده برای شکموها است. این غذا به قدری خوشمزه است که هیچکس نمی‌تواند دست رد به سینه آن بزند؛ مخصوصا اینکه سس آن آلفردو باشد.

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی پنیری :
سیب‌‌زمینی درشت: ۳ عدد
پودر پنیر پارمزان: ۴ قاشق چای‌خوری
پیازچه خرد شده: یک چهارم پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس آلفردو :
شیر پرچرب: ۲ پیمانه
آرد سفید: یک قاشق سوپ خوری
سیر: یک حبه
کره: ۵۰ گرم
تخم‌ مرغ: ۲ عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
آویشن و تخم گشنیز: یک قاشق چای‌خوری
عصاره مرغ یا گوشت: یک عدد
خامه: ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه سس آلفردو:
تخم‌ مرغ‌ ها را با چنگال هم زده و کنار بگذارید.

کره و آرد سفید را در تابه‌ای روی شعله ملایم کمی تفت دهید؛ سپس شیر را افزوده و مرتب هم بزنید تا یکدست شود.

وقتی مخلوط به جوش آمد، عصاره مرغ یا گوشت، سیر رنده شده، تخم گشنیز، آویشن، نمک و فلفل را به آن افزوده، هم بزنید تا سس به غلظت مورد نظر برسد.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه سس بشامل، مطلب نکات طلایی تهیه سس بشامل را مطالعه کنید.

سپس تخم‌‌ مرغ‌‌ های هم زده و خامه را اضافه کرده، حدود ۳ دقیقه روی شعله ملایم بگذارید.

در صورت تمایل می‌توانید برای خوش عطر شدن سس، یک تا دو قاشق سوپ خوری پیازچه خرد شده به آن اضافه کنید.
پس از اینکه مواد به خورد هم رفتند، سس آماده است.


طرز تهیه سیب زمینی پنیری با سس آلفردو :
سیب‌ زمینی‌ ها را در فویل پیچیده و یک ساعت در فر بگذارید تا بپزند. سپس فویل‌ را باز کرده و آن ها را خرد کنید.

سیب‌‌زمینی‌های خرد شده را در ظرف‌ یا کاسه‌ ریخته و روی آن سس آلفردو، پودر پنیر پارمزان و پیازچه خرد شده بریزید.

ظرف را دوباره ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا سس گرم و پنیر آب شود.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: فست فود، فینگر فود، میان وعده، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۴۹:۱۳ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

کشمش پلو با مرغ مجلسی

کشمش پلو از انواع پلو های ایرانی است.

کشمش پلو یکی از غذا های ایرانی است که هم با مرغ و هم با گوشت چرخ کرده یا قلقلی مصرف می‌شود. کشمش پلو گزینه خوبی برای افرادی است که به غذا های شیرین علاقه دارند. در این مطلب طرز تهیه کشمش پلو با مرغ مجلسی آمده است و ترش مزه بودن مرغ و شیرینی کشمش باعث دلچسب تر شدن این غذا می‌شود.

مواد لازم تهیه کشمش پلو با مرغ مجلسی :
برنج: ۴ پیمانه
مرغ: ۴ تکه
کشمش پلویی: ۲ پیمانه
زعفران دم کرده: ۳ قاشق سوپ خوری
روغن: نصف پیمانه
پیاز: ۲ عدد
فلفل دلمه ای: یک عدد
رب نارنج یا رب انار ترش: ۳ قاشق سوپ خوری
کره: ۵۰ گرم
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
هویج در صورت تمایل

طرز تهیه کشمش پلو با مرغ مجلسی :
یکی از پیاز ها را خرد کرده، در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. پیاز داغ را پس از سرخ شدن کنار بگذارید.

تکه های مرغ را با فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده، نمک، فلفل و ادویه مخلوط کرده، چند ساعت استراحت دهید تا مرغ مزه دار شود.

در تابه ای مرغ های مزه دار شده را با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

سپس رب نارنج یا رب انار ترش را با یک لیوان آب جوشیده رقیق کرده و با پیاز داغ روی مرغ ها بریزید.

تابه را روی شعله ملایم بگذارید تا مرغ بپزد و آب آن غلیظ شود.

در صورت تمایل می‌توانید مرغ های سرخ شده را ریش ریش کنید.
برنج را پس از خیس خوردن در آب و نمک، در آب در حال جوش بریزید. وقتی برنج کمی نرم شد، آن را آبکش و سپس دم کنید.

پیشنهاد مطالعه: اگر به غذا های شیرین علاقه دارید، مطلب مرصع پلو ، غذای شاهانه را مطالعه کنید.

کشمش را بشویید و با کره تفت دهید. درصورت تمایل می‌توانید مقداری هویج خلالی هم با کشمش تفت دهید.

 

وقتی برنج دم کشید، مقداری از آن را با کشمش سرخ شده، زعفران و روغن داغ مخلوط کنید.

بهتر است از روغن حیوانی استفاده کنید تا غذا لذیذ تر شود.
در ظرف سرو ابتدا پلوی ساده را کشیده، تکه‌ های مرغ را روی آن بگذارید و از مخلوط کشمش و برنج روی آن بدهید.

کشمش پلو را با ماست و خیار یا سالاد شیرازی سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشترمجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۴۳:۵۹ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

سوپ کدو حلوایی ، ضد سرماخوردگی

از تهیه سوپ کدو حلوایی در زمستان غافل نشوید! این سوپ یک درمان طلایی برای سرماخوردگی هم هست.

سوپ کدو حلوایی یک سوپ خوشمزه و مفید است که طبع گرمی دارد و مناسب روز های سرد سال است. چون کدو حلوایی در همه فصل ها در دسترس نیست، سوپ آن یک سوپ فصلی به حساب می‌آید. این سوپ برای سرماخوردگی مفید است و مانند یک دارو عمل می‌کند. به دلیل استفاده از سبزیجات متنوع، سوپ کدو تنبل یک غذای خوشمزه و کامل است.

مواد لازم تهیه سوپ کدو حلوایی :
کدو حلوایی خرد شده: ۲ لیوان
سیب زمینی: ۲ عدد
ساقه کرفس خرد شده: یک لیوان
هویج: یک‌ عدد
آب مرغ: ۲ لیوان
نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
خامه صبحانه به میزان لازم
جعفری خرد شده برای تزیین

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی :
کدو حلوایی را پوست بگیرید و خوب بشویید. آن را خرد کنید.

هویج، سیب زمینی و ساقه کرفس را خرد کرده و پس از شستن، با کدو های خرد شده در قابلمه بریزید.

دو لیوان آب مرغ و دو لیوان آب در قابلمه بریزید.

اگر آب مرغ ندارید، می‌توانید از دو عدد عصاره مرغ استفاده کنید.
قابلمه را روی شعله ملایم بگذارید تا مواد خوب پخته شوند. در اواخر پخت، نمک، فلفل و آویشن در سوپ بریزید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه یک سوپ خوشمزه برای درمان سرماخوردگی، مطلب سوپ ورمیشل ، ویژه درمان سرماخوردگی را مطالعه کنید.

اگر از عصاره مرغ استفاده می‌کنید، در سوپ نمک نریزید، چون عصاره شور است.

وقتی مواد کاملاً پخته شدند، سوپ را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا حالت پوره ای و یکدست شود.

فراموش نکنید این سوپ را حتماً باید میکس کرد تا ظاهر خوبی داشته باشد.

هنگام سرو سوپ، روی آن خامه بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کنید.

این سوپ کمی شیرین است. در صورت تمایل می‌توانید پس از میکس کردن، مقداری آبلیموی تازه به آن اضافه کنید.

می‌توانید داخل یک کدو حلوایی کوچک را خالی کرده و سوپ را در آن بریزید و سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: پیش غذا، سوپ، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۳۲:۳۷ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

مربای زغال اخته ، صبحانه ای متفاوت

طرز تهیه مربای زغال اخته را در مجله دلتا بخوانید.

مربای زغال اخته یکی از مربا هایی است که کمتر درست می‌شود، ولی طعم بی نظیر و خاصی دارد. اصولاً مربا هایی که با میوه های ترش درست می‌شوند، طرفداران خاص خود را دارند که مربای زغال اخته از این دسته است. اگر دوست دارید صبحانه ای متفاوت را تجربه کنید، حتما این مربا را درست کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم تهیه مربای زغال اخته :
زغال اخته: یک کیلو
شکر: یک کیلو
آبلیمو: یک قاشق غذا خوری
وانیل: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه مربای زغال اخته :
این مربا را با هسته درست می‌کنند. چون جدا کردن هسته آن دشوار است و میوه را له می‌کند.

زغال اخته را در قابلمه مناسبی بریزید.

اگر زغال اخته سفت باشد، کمی شکر بریزید و ده ساعت زمان دهید تا آب بیندازد.

اگر میوه زغال اخته رسیده و نرم باشد، احتیاجی به آب انداختن و پختن قبل از قوام آمدن، ندارد.
پس از گذشت این مدت، قابلمه را روی شعله ملایم بگذارید تا میوه ها کمی پخته شوند. فقط مراقب باشید زمان زیادی روی شعله نباشند تا له نشوند.

وقتی زغال اخته ها کمی نرم شدند، بقیه شکر را یک جا ریخته، بگذارید مربا قوام بیاید.

اگر طعم ملس مربا را دوست ندارید و می‌خواهید مربا شیرین باشد، مقدار شکر را یک و نیم برابر کنید.
پس از اینکه مربا قوام آمد، شعله را خاموش کنید. سپس آبلیمو و وانیل را با هم در مربا بریزید و آرام هم بزنید تا مربا له نشود.

پیشنهاد مطالعه: اگر مربا های خاص دوست دارید، مطلب مربای خرمالو ، صبحانه ای دلچسب برای روز های سرد را مطالعه کنید.

مربای زغال اخته آماده است. بگذارید خوب خنک شود.

پس از خنک شدن مربا را در ظرف های شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

این مربا را چند ماه می‌توانید در یخچال نگه دارید و چون موقع پخت کمی آبلیمو در آن ریخته‌اید، شکرک نمی‌زند.

برای دیدن مطالب بیشترمجله آشپزی دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، مربا، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۲۰:۱۰ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

آبگوشت ، غذای نوستالژی خانواده

برای آشنایی با طرز تهیه یک آبگوشت خوشمزه ، با مجله دلتا همراه باشید.

آبگوشت یکی از غذا های سنتی و قدیمی کشورمان است که بین مردم محبوبیت خاصی دارد. آبگوشت در شهر های مختلف به سبک‌ های خاص پخته می‌شود. این غذای خوشمزه و لذیذ با مواد مختلفی مانند گوشت و حبوبات پخته می‌شود. آبگوشت از آن دسته غذا هایی است که دور هم می‌چسبد و همه ایرانی ها با این غذای بی نظیر و عالی خاطره خوش دارند.

مواد لازم تهیه آبگوشت :
گوشت آبگوشتی: ۵۰۰ گرم
نخود: نصف لیوان
سیر: ۲ حبه
پیاز متوسط: ۲ عدد
لوبیا سفید: نصف لیوان
گوجه‌ فرنگی: ۲ عدد
سیب‌ زمینی متوسط: ۲ عدد
رب‌ گوجه‌ فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت :
نخود و لوبیا را از شب قبل در آب خیس کنید و چند بار آب آن‌ ها را عوض کنید تا نفخ حبوبات از بین برود.

گوشت را با نخود، لوبیا، پیاز، سیر و گوجه‌ فرنگی در قابلمه بگذارید و ۶ تا ۸ لیوان آب روی مواد بریزید. می‌توانید پوست گوجه‌ فرنگی‌ ها را قبل از ریختن در قابلمه جدا کنید.

زیر قابلمه را روشن کنید تا آبگوشت با حرارت کم پخته شود و حسابی جا بیفتد. پس از جا افتادن، سیب‌ زمینی‌ ها را به مواد اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک غذای سنتی ایرانی، مطلب زیره پلو ، غذای سنتی ایرانی را مطالعه کنید.

زمانی که حبوبات نرم شدند، نمک و فلفل به غذا بیفزایید. می‌توانید برای خوش‌ رنگ شدن، ۲ قاشق غذاخوری رب‌ گوجه‌ فرنگی در مقداری روغن تفت داده و به آبگوشت اضافه کنید. این کار را در صورت تمایل انجام دهید.

نکته مهم در مورد این غذای سنتی این است که هرچه زمان بیشتری برای پخت آن صرف کنید، جا افتاده‌ تر و خوشمزه‌ تر می‌شود.
پس از اینکه غذا آماده شد، آب را در کاسه‌ ای کشیده و با نان ترید کنید. مواد را هم بکوبید و به‎ عنوان گوشت کوبیده سرو کنید.

آبگوشت را با انواع مخلفات مانند سبزی خوردن، ترشی، سالاد شیرازی، زیتون، پیاز و ماست مصرف می‌کنند.

 

برخی برای اینکه طعم آبگوشت کمی ترش‌ تر شود، در آن لیمو عمانی می‌اندازند. برای این منظور، یک ساعت قبل از آماده شدن غذا، دو عدد لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کرده و به غذا اضافه کنید. در انتها و پس از پخت، لیمو عمانی‌ ها را دور بیندازید.

دیزی یا آبگوشت ؟
برخی به آبگوشت دیزی هم می‌گویند. در واقع دیزی نوعی آبگوشت است که در ظرف های مخصوصی به نام دیزی و در تنور یا فر پخته می‌شود. در گذشته مردم مواد آبگوشت را در ظرف های دیزی سفالی یا دیزی سنگی می‌گذاشتند و اگر در خانه تنور نداشتند، ظرف ها را به نانوایی می‌دادند تا در تنور بگذارند و دیزی آماده شود.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۱۲:۳۲ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

اسنک مرغ ، ویژه دورهمی ها

اسنک مرغ میان وعده ای مناسب برای کودکان و دانش آموزان است.

اسنک مرغ یک غذای ساده و خوشمزه و مناسب دورهمی های دوستانه و صمیمی است. البته این اسنک پیش غذا و میان وعده مناسبی هم است. برای تهیه اسنک دستگاه ساندویچ ساز لازم است. ولی اگر این وسیله را نداشتید، می‌توانید اسنک را در فر یا مایکروویو درست کنید.

مواد لازم تهیه اسنک مرغ :
نان تست: ۱۲ عدد
فیله مرغ: ۸ عدد
پیاز: یک عدد
قارچ: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای: ۲ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه اسنک مرغ :
فیله های مرغ را نازک برش بزنید.

در کاسه ای پیاز را درشت رنده کرده و با پودر سیر، نمک و فلفل به تکه های فیله بیفزایید. مواد را با هم مخلوط کنید تا فیله ها طعم بگیرند.

کاسه را حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید.

پس از گذشت این مدت، فیله ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. مراقب باشید مرغ خشک نشود.

قارچ را ورقه ای و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.

آن ها را در کمی روغن تفت دهید تا نرم شده و از خامی در بیایند.

پیشنهاد مطالعه: اگر غذا های فوری و خوشمزه دوست دارید، مطلب پیتزا با نان تست ، مینی پیتزای فوری را مطالعه کنید.

کف ساندویچ ساز را چرب کرده و به این ترتیب مواد را بگذارید: یک عدد نان تست، یک لایه مرغ، قارچ، فلفل دلمه ای، پنیر پیزا و یک نان تست دیگر.

 

روی نان تست بالایی را با قلم مو کمی چرب کرده و در ساندویج ساز را ببندید.

مراقب باشید اسنک ها نسوزند و خشک نشوند.

پس از گذشت ۳ دقیقه اسنک آماده است. آن را از ساندویچ ساز در آورید و در ظرف سرو بگذارید.

اسنک مرغ را می‌توانید با انواع سس، دیپ و سبزیجات سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: فست فود، فینگر فود، میان وعده، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۰۲:۳۰ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

نان صبحانه خوشمزه

طرز تهیه نان صبحانه خوشمزه را در مجله دلتا بخوانید.

نان صبحانه از انواع نان های ساده است که به شکل های گوناگون طبخ می‌شود. نان صبحانه مغزدار، نان صبحانه بدون فر، نان صبحانه با خمیر جادویی و … از انواع این نان هستند. از آنجایی که پخت نان خانگی حس و حال خوبی دارد، نان صبحانه را در منزل درست کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم تهیه نان صبحانه :
آرد به میزان لازم
خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری
شیر ولرم: یک لیوان سرخالی
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
نمک: نوک قاشق چای خوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
کنجد یا خشخاش در صورت تمایل

طرز تهیه نان صبحانه :
خمیر مایه، نمک و شکر را در شیر ولرم بریزید و کنار بگذارید تا کف کند.

برای این کار ۱۵ دقیقه کافی است، چون اگر بیشتر بماند، نان بوی خمیر مایه می‌گیرد.

یک عدد زرده تخم مرغ را با روغن مایع هم بزنید و مخلوط کنید. سپس خمیر مایه را به آن بیفزایید.

آرد را الک کرده و کم کم به مخلوط اضافه کنید. مقدار آرد باید به قدری باشد که خمیر لطیف شود و به دست نچسبد.

پس از اینکه خمیر را خوب ورز دادید، آن را گرد کنید.

سپس یک حوله تمیز نم دار روی آن بکشید و یک ساعت در جای نسبتاً گرمی بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه خمیر جادویی را در مطلب با خمیر جادویی غذا های خوشمزه درست کنید مطالعه کنید.

فر را روشن کرده و یک کاسه آب در آن بگذارید.

سینی فر را چرب کنید. خمیر را تکه تکه کرده و به هر شکلی که دوست دارید، درآورده و در سینی بگذارید.

 

برای رومال نان، یک عدد زرده تخم مرغ را با یک قاشق شیر هم زده و مخلوط کنید.

سپس با برس از مخلوط روی نان ها بمالید و در صورت تمایل مقداری کنجد یا خشخاش روی آن ها بپاشید.

سینی را حدود نیم ساعت در فر بگذارید تا نان ها بپزند و طلایی شوند.

پس از اینکه نان ها پخته شدند، آن ها را از فر بیرون بیاورید تا خنک شوند.

این نان را می‌توانید تا یک هفته در ظرف در دار نگهداری کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، صبحانه، نان، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۵۵:۰۳ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

سوپ اسفناج و خامه ، پیش غذای اسپانیایی

برای آشنایی با طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه با مجله دلتا همراه باشید.

سوپ اسفناج و خامه نوعی پیش غذای اسپانیایی است که ظاهر خوبی دارد و مناسب سرو در مهمانی ها است. همچنین سوپ اسفناج برای سرماخوردگی خوب است و باعث تسکین آن می‌شود. پیشنهاد می‌شود سوپ اسفناج و خامه را درست کرده و از طعم خوب آن لذت ببرید.

مواد لازم تهیه سوپ اسفناج و خامه :
اسفناج: ۵۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
لیمو ترش: یک عدد
خامه: یک پیمانه
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
شوید خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
خیار: ۲ عدد
پنیر موزارلا یا پارمزان: ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه :
اسفناج، پیاز، شوید و خیار را ساطوری خرد کنید. مواد حتماً باید خیلی ریز باشند تا پس از پخت حالت پوره بگیرند. در غیر این صورت سوپ ظاهر خوبی نخواهد داشت.

در تابه ای روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا سبک و نرم شود.

وقتی پیاز کمی طلایی شد، اسفناج را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا اسفناج کمی جمع شده و تغییر رنگ دهد.

اگر دوست دارید سوپ اسفناج رستورانی داشته باشید، پیاز و اسفناج را با گوشت کوب برقی یا غذاساز پوره کنید.

سپس آن را دوباره در تابه ریخته و دو پیمانه آب بیفزایید. تابه را ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم بگذارید و در آن را ببندید تا سوپ جا بیفتد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال یک سوپ خوشمزه برای سرماخوردگی هستید، مطلب سوپ ورمیشل ، ویژه درمان سرماخوردگی را مطالعه کنید.

 

پس از گذشت این مدت، خامه و لیمو ترش را در سوپ بریزید. بگذارید یکی دو جوش بزند. سپس آن را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

وقتی سوپ سرد شد، خیار، شوید و پنیر رنده شده را به آن افزوده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

این سوپ را می‌توانید با اسفناج ریز، جعفری یا کلم بروکلی تزیین و سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، غذاهای ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ دی ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۱۶:۳۴ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)