مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

پنکیک کدو حلوایی ، میان وعده پر انرژی

طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی را در مجله دلتا بخوانید.

پنکیک کدو حلوایی نوعی پنکیک ساده و مقوی است که برای فصل سرما خوب است. این پنکیک که مواد مغذی و گرمی دارد، مناسب صبحانه یا یک میان وعده کامل، به خصوص برای کودکان و نوجوانان است.

مواد لازم تهیه پنکیک کدو حلوایی :
پوره کدو حلوایی: یک لیوان
آرد: ۲ لیوان
شیر ولرم: یک و نیم لیوان
تخم مرغ: یک عدد
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
دارچین: یک قاشق چای‌خوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل: نصف قاشق چای‌خوری
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی :
ابتدا کدو حلوایی را آبپز کنید. سپس آن را با مخلوط‌کن یا گوشت کوب برقی له کرده و به صورت پوره درآورید.

پوره کدو حلوایی را با شیر، تخم مرغ، روغن مایع و سرکه در کاسه‌ای ریخته و مخلوط کنید.

آرد را دو یا سه بار الک کنید. سپس آن را با بیکینگ پودر، زنجبیل، دارچین، شکر و نمک مخلوط کرده و کم کم به مواد بیفزایید تا مایه پنکیک یکدست شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک پنکیک خوشمزه ” پنکیک قاشقی یا مینی پنکیک؟ “ را مطالعه کنید.

داخل تابه‌ای را چرب کنید و پس از اینکه داغ شد، با قاشق از مایه پنکیک بردارید و در قابلمه بریزید. سپس با قاشق پنکیک را پهن کنید. پس از اینکه سطح پنکیک شروع به حباب زدن کرد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد.

 

می‌توانید مایه پنکیک را روی سینی فر ریخته و آن را در فر درست کنید.

پنکیک‌ها را پس از اینکه آماده و طلایی شدند، در بشقاب بگذارید و با مقداری کره و عسل سرو کنید. البته پنکیک کدو حلوایی را می‌توانید با شیره خرما، شیره انگور، شکلات آب شده و … هم سرو کنید.

در صورت تمایل می‌توانید روی این پنکیک مقداری مربای کدو حلوایی بریزید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

 


برچسب: دسر، کیک، میان وعده، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۳۱:۴۱ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

پلو مکزیکی ، غذای تند و رنگین

طرز تهیه پلو مکزیکی را در مجله دلتا بخوانید.

پلو مکزیکی نوعی غذای فرنگی است که اصالتا متعلق به مکزیک است. اصل این غذا بسیار تند و به تنهایی یا با مرغ و میگو سرو می‌شود. پلو مکزیکی غذایی خوشمزه و خوش رنگ و مناسب مهمانی‌ها است.

مواد لازم تهیه پلو مکزیکی :
پیاز: یک عدد
سیر: ۲ حبه
فلفل دلمه‌ای: یک عدد
ذرت: نصف پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برنج: ۳ پیمانه
نخود فرنگی: یک پیمانه
فلفل قرمز به میزان دلخواه
زعفران دم‌کرده به میزان لازم

طرز تهیه پلو مکزیکی :
پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. وقتی پیاز سرخ شد، سیر خرد شده را به آن افزوده و کمی تفت دهید.

فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید. بهتر است از فلفل دلمه‌ای رنگی استفاده کنید تا غذا خوش رنگ تر شود.

ذرت و نخود فرنگی را با آب و نمک بپزید یا از کنسرو استفاده کنید.

فلفل دلمه‌ای خرد شده، ذرت، نخود فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد بیفزایید.

هر چقدر دوست دارید غذا تندتر باشد، فلفل قرمز اضافه کنید.
اگر می‌خواهید در این غذا از مرغ یا میگو کنید، در این مرحله آن ها را به مواد افزوده و با هم تفت دهید.

در آخر زعفران دم‌کرده را اضافه کنید.

برنج را پس از خیس خوردن در آب در حال جوش بریزید. وقتی برنج کمی نرم شد، آن را آبکش کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک پلوی خوشمزه ” قارچ پلو، غذای جدید و خوش طعم “ را مطالعه کنید.

در قابلمه‌ای برنج بریزید و از مواد درست شده لا به لای آن بدهید. سپس بگذارید بخار کند و دم بکشد.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، غذاهای ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۲۲:۴۷ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

آش عباسعلی کرمانشاهی

طرز تهیه آش عباسعلی را در مجله دلتا بخوانید.

آش عباسعلی یک آش محلی کرمانشاهی است. گفته می‌شود ۲۰۰ سال پیش فردی به نام عباسعلی نذر داشته که این آش را به روزه داران بدهد. آش عباسعلی که با گوشت، حبوبات، برنج و گندم درست می‌شود، بافت غلیظ و کشداری دارد و بسیار مقوی است.

مواد لازم تهیه آش عباسعلی :
گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم
برنج، عدس، نخود، لوبیا سفید و لوبیا چیتی: از هر کدام ۱۰۰ گرم
گندم پوست کنده: یک و نیم پیمانه
پیاز: ۴ عدد
سیر: یک بوته
روغن حیوانی: نصف پیمانه
سبزی آش: یک کیلو
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کشک و نعناع داغ برای تزیین

طرز تهیه آش عباسعلی :
حبوبات را از شب قبل خیس کرده و در این مدت چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. این کار باعث می‌شود نفخ آن‌ها از بین برود و زودتر پخته شوند.

حبوبات را پس از خیس خوردن، با هم بپزید.

برنج را هم چند ساعت در آب و نمک خیس کنید.

گوشت را جداگانه بپزید و پس از پختن، آن را ریش ریش کنید.
سپس گندم پوست کنده را بپزید و وقتی کمی نرم شد، برنج را به آن اضافه کنید تا با هم پخته شوند.

 

حبوبات، گوشت، گندم و برنج پخته شده را با مقداری آب در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی شعله ملایم بگذارید. سبزی آش، نمک، فلفل و زردچوبه را به آش بیفزایید. این آش هرچه تندتر باشد، خوشمزه‌تر می‌شود.

اگر دوست دارید آش خیلی تند باشد، در آن فلفل قرمز بریزید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با خورشت محلی کرمانشاهی ” خورشت خلال کرمانشاهی “ را مطالعه کنید.

سیر و پیاز را خرد کرده و با روغن تفت دهید تا سرخ شوند. سپس آن‌ها را با روغن حیوانی در آش بریزید.

وقتی گندم و برنج کاملاً له شدند، آش آماده است. آن را در ظرف بریزید و با پیازداغ، نعناع داغ و کشک تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

 


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۱۰:۳۴ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

تهیه دلمه سیب زمینی در ۳۰ دقیقه

دلمه سیب زمینی غذایی ساده است که به راحتی تهیه می‌شود.

دلمه سیب زمینی نوعی دلمه خوشمزه است که خیلی زود آماده می‌شود و از این رو مناسب افرادی است که می‌خواهند در زمان کوتاهی، یک غذای خوش طعم و عالی درست کنند. طرز تهیه دلمه سیب زمینی را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه دلمه سیب زمینی :
گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم
سیب زمینی: ۴ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه دلمه سیب زمینی :
پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا سرخ شود. گوشت را با نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه به آن افزوده و خوب تفت دهید. سپس رب و جعفری خرد شده را بیفزایید.

می‌توانید به جای جعفری از پیازچه استفاده کنید.
یک سوم سیب زمینی را ببرید و کنار بگذارید. داخل قسمت بزرگتر را با کمک قاشق و کارد خالی کنید.

بهتر است سیب زمینی ها دلمه با پوست باشند، ولی اگر دوست ندارید، پوست آن‌ها را بگیرید.
داخل سیب زمینی‌ها را با مواد پر کرده و قسمت کوچک‌تر را روی آن بگذارید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک غذای خوشمزه فوری دیگر با سیب زمینی ” سیب زمینی پنیری با سس آلفردو “ را مطالعه کنید.

 

سپس آن‌ها را در ظرف مناسبی چیده و تا حد ممکن بین دلمه‌ها فاصله نگذارید. چون فاصله زیاد باعث می‌شود دلمه‌ها وا بروند.

در ظرف کوچکی مقداری رب با کمی روغن سرخ کرده و دو لیوان آب جوش اضافه کنید تا قل بخورد. سپس سس را به آرامی روی دلمه‌ها ریخته، روی شعله ملایم بگذارید تا بپزند. در ۵ دقیقه آخر پخت، روی دلمه‌ها پنیر پیتزا بریزید. اگر کمی زرشک و گرد لیمو به سس اضافه کنید، خوشمزه تر می‌شود.

در صورت تمایل می‌توانید دلمه‌ها را در فر درست کنید تا گریل شوند.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی دلتا را بخوانید.

 


برچسب: فست فود، فینگر فود، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۴۵:۳۵ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

لازانیا اسفناج و پنیر ، طعمی خاص و متفاوت

طرز تهیه لازانیا اسفناج و پنیر را در مجله دلتا بخوانید.

لازانیا اسفناج و پنیر یکی از لازانیاهای خوش‌طعم و خوش عطر است که به راحتی درست می‌شود. این لازانیا را به دو صورت ساده و رولی می‌توان تهیه کرد. لازانیا اسفناج و پنیر مناسب گیاهخواران و افرادی است که غذاهای بدون گوشت مصرف می‌کنند.

مواد لازم تهیه سس لازانیا :
روغن زیتون: یک قاشق سوپ‌خوری
سیر: یک حبه
پیاز: یک عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌خوری
گوجه فرنگی: ۲ عدد
ریحان خرد شده: یک و نیم قاشق چای‌خوری
شکر: یک چهارم قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم تهیه لازانیا اسفناج :
ورق لازانیا به تعداد لازم
اسفناج خرد شده: ۵۰۰ گرم
قارچ: ۳۰۰ گرم
پنیر سفید کم چرب: سه چهارم پیمانه
پنیر موزارلا رنده شده: نصف پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری
ریحان خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ: یک عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم

طرز تهیه لازانیا اسفناج و پنیر :
برای تهیه سس لازانیا، در تابه‌ای روغن زیتون را گرم کنید. پیاز و سیر خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شوند.

گوجه فرنگی‌ها را ریز خرد کرده و با رب، ریحان خرد شده، شکر، نمک و فلفل به سیر و پیاز بیفزایید.

تابه را روی شعله کم بگذارید تا سس به غلظت دلخواه برسد. سپس آن را کنار بگذارید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با غذاهای دیگر با اسفناج ” سوپ اسفناج و خامه، پیش غذای اسپانیایی “ را مطالعه کنید.

اسفناج را خرد کرده، در قابلمه روی شعله ملایم بگذارید تا آب آن گرفته شود.

 

در کاسه‌ای پنیرها، قارچ، ریحان و سفیده تخم مرغ را با اسفناج مخلوط کنید. مواد را خوب هم بزنید تا یکنواخت شوند.

ورقه‌های لازانیا را آبکشی کرده و به صورت لایه لایه با مواد در ظرف پیرکس بچینید. وقتی لایه‌ها تمام شدند، روی آن‌ها سس و پنیر پیتزا بریزید.

در صورت تمایل می‌توانید مواد را داخل ورقه لازانیا گذاشته و آن را رول کنید.
ظرف را در فر بگذارید و حدود نیم ساعت زمان دهید تا لازانیا آماده شود.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، غذاهای ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۳۱:۵۴ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

شیرینی نارگیلی پفکی به شیوه خانگی (+ویدئو)

شیرینی نارگیلی از شیرینی‌های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که به‌راحتی می‌توان آن را در منزل درست کرد.

شیرینی نارگیلی بسیار ساده و خوشمزه است و در کنار نوشیدنی‌های گرم به‌خصوص چای، یک ترکیب عالی است. تهیه شیرینی در خانه خالی از لطف نیست و شیرینی‌های خانگی عطر و طعم بی‌نظیری دارند.

مواد لازم تهیه شیرینی نارگیلی :
شکر: ۲۵۰ گرم
پودر نارگیل: ۱۵۰ گرم
روغن مایع: ۱۰۰ گرم
سفیده تخم‌ مرغ: ۳ عدد
وانیل: یک‌ چهارم قاشق چای‌خوری
آب لیموترش: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شیرینی نارگیلی :
پودر نارگیل را با وانیل، شکر و نیمی از روغن مایع مخلوط کنید.

سفیده و زرده تخم‌ مرغ‌ها را جدا کنید. نیمی از سفیده را به مواد مخلوط شده افزوده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

مواد را در مخلوط‌کن یا میکسر ریخته و با هم ترکیب کنید تا منسجم شوند.

مایه شیرینی را در قابلمه ریخته و روی شعله‌ پخش‌ کن و حرارت بسیار کم بگذارید.

دقت کنید مواد داخل قابلمه اصلاً نجوشند و قل نزنند.

بقیه روغن و سفیده را با آب لیموترش در قابلمه ریخته و حدود ۳۰ دقیقه هم بزنید. این شیرینی به هم زدن مداوم نیاز دارد.

 

پس از گذشت ۳۰ دقیقه، قابلمه را از روی حرارت برداشته، بگذارید در دمای محیط خنک شود.

فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه یکی دیگر از شیرینی‌های خانگی ” نان پنجره ای، شیرینی خاطره انگیز “ را مطالعه کنید.

مایه شیرینی را داخل قیف ریخته و از آن به اندازه یک گردو روی کاغذ روغنی با فاصله بریزید.

حتماً با فاصله باشد، چون شیرینی در زمان پخت پف می‌کند و به جای بیشتری نیاز دارد.
سینی را در طبقه وسط فر بگذارید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان دهید.

پس از گذشت این مدت، شیرینی نارگیلی پفکی آماده است. آن‌ها را از فر بیرون بیاورید تا کمی خنک شوند.

پس از پخت ممکن است روی شیرینی‌ها کمی ترک خورده باشد. نگران نباشید، چون طبیعی است و شیرینی خراب نشده است.

پس از خنک شدن، شیرینی‌ها را آرام از روی کاغذ روغنی برداشته و در ظرف سرو بچینید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، شیرینی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۲۳:۳۹ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

پاناکوتا وانیلی ، دسر مناسب مهمانی ها

پاناکوتا دسری ایتالیایی است که انواع گوناگونی دارد.

پاناکوتا وانیلی یکی از انواع دسر پاناکوتا است که تهیه آن بسیار ساده و مناسب مهمانی ها است. طرز تهیه این دسر خوشمزه را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه پاناکوتا وانیلی :
شیر: ۳ لیوان
شکر: ۶ قاشق غذاخوری
ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری
خامه: ۲۰۰ گرم
آب: نصف لیوان
وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی :
در ظرفی شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. ظرف را روی شعله ملایم بگذارید تا گرم شود. مراقب باشید شیر نجوشد، چون دسر را خراب می‌کند.

خامه را با کمی شیر رقیق کرده و با چنگال بزنید تا یکدست شود.

وقتی شکر کاملاً در شیر حل شد، خامه را به مواد افزوده و هم بزنید.

دقت کنید حرارت خیلی کم باشد تا شیر نجوشد.
وقتی همه مواد خوب با هم مخلوط شدند، وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. سپس ظرف را از روی شعله بردارید.

ژلاتین را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) با نصف لیوان آب، روی بخار کتری حل کنید. در صورت تمایل می‌توانید از شیر به جای آب استفاده کنید.

ژلاتین را پس از حل شدن، به مواد افزوده و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس مایه را در قالب موردنظر بریزید تا پاناکوتا وانیلی قالبی آماده شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یکی دیگر از انواع پاناکوتا ” پاناکوتا شکلاتی، نمی‌توان آن را رد کرد “ را مطالعه کنید.

قالب را حدود ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر خودش را بگیرد.

 

پس از گذشت این مدت، پاناکوتا را از قالب بیرون آورده و در ظرف سرو بگذارید. پاناکوتا چون خامه دارد، خیلی راحت از قالب جدا می‌شود.

پاناکوتا وانیلی را با هر خوراکی و میوه‌ای که دوست دارید، تزیین کنید.

در صورت تمایل می‌توانید این دسر را به صورت تک نفره هم سرو کنید.

پاناکوتا وانیلی با ژله توت فرنگی هم گزینه خوبی برای یک دسر مجلسی است.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، دسر، شیرینی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۴۲:۴۹ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

قارچ پلو ، غذای جدید و خوش طعم

طرز تهیه قارچ پلو را در مجله دلتا بخوانید.

قارچ پلو از غذاهای بسیار خوشمزه است که به شیوه‌های گوناگون مصرف می‌شود. اگر می‌خواهید به برنامه غذایی خود تنوع دهید، حتماً قارچ پلو را در غذاهای خود در نظر بگیرید و از درست کردن آن غافل نشوید.

مواد لازم تهیه قارچ پلو :
برنج: ۲ پیمانه
پیاز: یک عدد
سیر: یک حبه
قارچ: ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای: یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
زرشک در صورت تمایل
طرز تهیه قارچ پلو :
سیر و پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن سرخ کنید. نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه‌های دلخواه را با مواد تفت دهید.

قارچ را ورقه‌ای خرد کنید. البته اگر قارچ‌ها کوچک هستند، می‌توانید آن‌ها را خرد نکرده و درسته استفاده کنید.

قارچ را به سیر و پیاز افزوده، تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

فلفل دلمه‌ای را هم پس از خرد کردن، به مواد بیفزایید. در صورت تمایل می‌توانید مقداری زرشک به مواد اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع پلو ” کشمش پلو با مرغ مجلسی “ را مطالعه کنید.

برنج را پس از خیس کردن در آب و نمک، در آب جوش بریزید و وقتی کمی نرم شد، آن را آبکش کنید. سپس در قابلمه برنج و مواد را به صورت لایه لایه ریخته و آن را دم کنید.

برای ته‌دیگ می‌توانید از نان، برنج یا سیب زمینی استفاده کنید.


قارچ پلو با مرغ :
مرغ را با یک پیاز پخته و خرد کنید؛ سپس آن را سرخ کرده و وقتی طلایی شد، با مواد مخلوط کنید. در آخر مواد را لابه‌لای برنج دم کنید.

قارچ پلو با گوشت قلقلی :
گوشت چرخ‌کرده را با یک پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل ورز دهید. سپس آن‌ها را به صورت کوفته قلقلی درآورده و در روغن سرخ کنید.

گوشت قلقلی‌های آماده شده را با مواد مخلوط کرده و لابه‌لای برنج دم کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۲۶:۱۷ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

نان پنجره ای ، شیرینی خاطره انگیز

برای آشنایی با طرز تهیه نان پنجره ای با مجله دلتا همراه باشید.

نان پنجره ای نوعی شیرینی خشک بسیار خوشمزه است که ظاهر جالبی دارد. تقریباً همه افراد با نان پنجره ای خاطره دارند، چون در گذشته بیشتر رایج بود و به خاطر ظاهر خوبی که داشت، به عنوان هدیه از آن استفاده می‌شد. کافی است قالب مخصوص نان پنجره ای را تهیه کنید تا یک شیرینی خانگی خوش طعم داشته باشید.

مواد لازم تهیه نان پنجره ای :
گلاب: نصف پیمانه
نشاسته: ۷۵ گرم
تخم مرغ: ۵ عدد
شیر سرد: یک پیمانه
آرد سفید: ۷۵ گرم
پودر شکر، پودر هل و پودر پسته برای تزیین
زعفران در صورت تمایل

طرز تهیه نان پنجره ای :
نشاسته و شیر سرد را با هم مخلوط کنید. آن را یک ربع کنار بگذارید تا نشاسته داخل شیر حل شود.

تخم مرغ‌ها را یکی یکی به مخلوط افزوده و مواد را با چنگال خوب بزنید.

آرد را ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید. مایه شیرینی را مرتب هم بزنید تا گوله نشود.

غلظت مایه شیرینی باید شبیه فرنی باشد. اگر خیلی شل بود، به آن کمی آرد و اگر خیلی سفت بود، مقداری گلاب بیفزایید.
وقتی مایه یکدست و منسجم شد، گلاب را بیفزایید. در صورت تمایل می‌توانید مقداری زعفران در مواد بریزید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با دیگر نان‌های خانگی” نان جو، صبحانه سلامتی ” را مطالعه کنید.

قابلمه کوچک و گودی انتخاب کرده و مقدار زیادی روغن مایع در آن بریزید تا داغ شود.

این شیرینی را به هیچ وجه با روغن جامد تهیه نکنید، چون روغن رسوب کرده و بد طعم می‌شود.
قالب مخصوص نان پنجره ای را داخل روغن فرو برده و کمی صبر کنید تا گرم شود.

قالب نباید خیلی داغ یا خیلی سرد باشد، چون در این صورت خمیر بریده می‌شود.

 

قالب گرم شده را داخل خمیر بگذارید؛ طوری که حدود نصف قالب داخل خمیر برود.

سپس خیلی سریع قالب را در روغن داغ فرو برده و پس از چند ثانیه آن را تکان دهید تا خمیر از آن جدا شده و در روغن سرخ شود.

پس از اینکه شیرینی طلایی شد، آن را از قابلمه بیرون آورده و روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن خارج و خنک شود؛ سپس روی آن مقداری پودر قند، پودر پسته و پودر هل پاشیده و سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، شیرینی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۱۴:۳۹ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

سوپ گندم ، پیش غذای سبک و ساده

سوپ گندم نوعی سوپ ساده و سبک است که خواص زیادی دارد.

سوپ گندم پیش غذایی مفید و مقوی است که در عین سادگی بسیار خوشمزه است. سوپ گندم برای سرماخوردگی مفید است و خوردن آن در روزهای سرد سال پیشنهاد می‌شود. این سوپ را می‌توانید هم با گوشت و هم با مرغ بپزید که البته با مرغ سریع‌تر آماده می‌شود.

مواد لازم تهیه سوپ گندم :
گندم پوست کنده: یک پیمانه
پیاز: یک عدد
سینه مرغ: یک عدد
هویج: یک عدد
جعفری خرد شده: ۳ پیمانه
ساقه کرفس: یک عدد
رب گوجه فرنگی در صورت تمایل
نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به میزان لازم

طرز تهیه سوپ گندم :
گندم را از شب قبل خیس کنید تا نرم شده و بهتر بپزد.

پیاز را نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. همین که پیاز کمی نرم شد، کافی است. نیازی به سرخ شدن و طلایی شدن آن نیست.

استخوان سینه مرغ را درآورده و گوشت آن را مکعبی خرد کنید. مرغ باید بدون پوست و استخوان باشد.

تکه‌های مرغ را به پیاز افزوده، کمی تفت دهید تا سفید شوند. سپس مقداری زنجبیل، زردچوبه و فلفل به آن بزنید.

در این مرحله اگر دوست دارید می‌توانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به مواد بیفزایید.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال سوپی برای درمان سرماخوردگی هستید، مطلب سوپ کدو حلوایی، ضد سرماخوردگی را مطالعه کنید.

هویج و ساقه کرفس را نگینی خرد کنید. گندم را پس از آبکش کردن، با هویج و کرفس خرد شده به مواد اضافه کنید.

 

در صورت تمایل می‌توانید مقداری قارچ ورقه‌ای کرده و پس از تفت دادن در سوپ بریزید.

در قابلمه مقدار مناسبی آب ریخته، روی شعله ملایم بگذارید تا مواد بپزند و سوپ به غلظت مناسب برسد.

در اواخر پخت، یک قاشق جعفری خرد شده با کمی نمک در سوپ بریزید.

سوپ گندم به همین سادگی آماده است. آن را در ظرف بریزید و با لیموترش یا آبلیموی تازه سرو کنید.

در صورتی که این سوپ را برای کودکان درست می‌کنید، آن را در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید تا مانند پوره شود.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: پیش غذا، سوپ، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۰۲:۴۸ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)