مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

طرز تهیه برگر گیاهی

برگر گیاهی به جای گوشت با لوبیا سفید درست می‌شود و مناسب گیاهخواران است.

اگر گیاهخواری باعث شده دست از غذاهای فست فودی بردارید، سخت در اشتباهید. با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه یک برگر گیاهی خوشمزه آشنا شوید و این غذای هیجان‌انگیز را تجربه کنید.

مواد لازم تهیه برگر گیاهی:
لوبیا سفید: یک پیمانه
تخم‌مرغ: یک عدد
گوجه‌فرنگی به میزان لازم
برگ ریحان: یک چهارم فنجان
سیر: ۴ حبه
پودر سوخاری: نصف فنجان
پیاز: ۳ عدد
نمک، فلفل و زیره به میزان لازم
سرکه بالزامیک: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نان همبرگر: ۴ عدد
خیارشور به میزان لازم


طرز تهیه برگر گیاهی:
یکی از پیازها را در غذاساز بریزید یا ریز رنده کنید؛ سپس آب آن را بگیرید.

لوبیا سفید را چند ساعت در آب خیس کنید تا نفخ آن از بین برود؛ پس از خیس خوردن آن را بپزید تا خوب نرم شود.

لوبیا سفید پخته شده را با سیر، نمک و نیمی از پودر سوخاری در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید تا به حالت خمیری یکدست در آید؛ سپس آن را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا کمی سفت شود.

سرکه بالزامیک، روغن زیتون، برگ ریحان خرد شده، فلفل، زیره و پیاز رنده شده را به مایه برگر افزوده، با هم مخلوط کنید و ورز دهید. بقیه پودر سوخاری را در بشقابی بریزید و تخم‌مرغ را در کاسه‌ای بشکنید. مایه برگر را ۴ قسمت کنید. هر قسمت را ابتدا به تخم‌مرغ آغشته کرده و بعد در پودر سوخاری بچرخانید؛ سپس با دست صاف کنید.

در تابه‌ای روغن بریزید و وقتی داغ شد، دو طرف برگرها را در آن سرخ کنید. گوجه‌فرنگی و دو پیاز دیگر را حلقه کرده، با سس دلخواه، خیارشور و برگر لای نان بگذارید.

در صورت تمایل می‌توانید هر نوع سبزیجات دیگری که دوست دارید، در برگر استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: فست فود، آموزش آشپزی، غذاهای رژیمی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۰۸:۲۳ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

آلبالو پلو ، اصیل و مجلسی

آلبالو پلو از غذاهای اصیل ایرانی است که بیشتر در مجالس و مهمانی‌ها سرو می‌شود.

آلبالو پلو غذایی خوش‌طعم و ملس است که هم با مرغ و هم با گوشت قلقلی درست می‌شود. با اینکه آلبالو مخصوص فصل تابستان است؛ ولی با فریزری کردن آن، می‌توان در تمام ایام سال این غذای خوشمزه را طبخ کرد. طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه آلبالو پلو :
برنج: ۴ پیمانه
شکر: ۲۵۰ گرم
آلبالو: ۵۰۰ گرم
زعفران دم کرده به میزان لازم

طرز تهیه آلبالو پلو:
آلبالو را بشویید و صبر کنید تا آب آن گرفته شود؛ سپس هسته آن را بگیرید. اگر هسته گیر ندارید، از نی برای درآوردن هسته آلبالو استفاده کنید.

آلبالوهای هسته گرفته را در ظرفی ریخته و شکر را لابه‌لای آن‌ها بپاشید. معمولا مقدار شکر نصف مقدار آلبالو است که بنا به ذائقه می‌توانید آن را کم یا زیاد کنید.

روی ظرف را بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید تا آلبالو آب بیندازد.

آلبالوها را در قابلمه بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا جوش بیاید. از زمان جوش آمدن حدود ۱۰ دقیقه آلبالوها را بجوشانید. در این فاصله کف روی آن را با قاشق بردارید.

با کفگیر سوراخ‌دار آلبالوها را از شربت جدا کنید؛ سپس ۱۰ دقیقه دیگر شربت را به تنهایی بجوشانید تا کمی قوام پیدا کند. پس از قوام آمدن، آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

 

برنج را چند ساعت با آب و نمک خیس کنید. آن را در آب در حال جوش ریخته و وقتی کمی نرم شد، آبکش کنید. بهتر است برای آلبالو پلو برنج را کمی زنده آبکش کنید تا در زمان دم کشیدن شفته نشود.

کف قابلمه ته‌دیگ نان یا سیب‌زمینی بگذارید. لایه لایه برنج و آلبالو بریزید تا مواد تمام شوند.

می‌توانید مقداری از آلبالوی پخته شده را برای تزیین آلبالو پلو نگه دارید.

وقتی برنج بخار کرد، دمکنی بگذارید تا غذا دم بکشد و آماده شود.

وقتی برنج دم کشید، مقداری از آن را با زعفران دم کرده و شربت آلبالو مخلوط و برای تزیین استفاده کنید.

آلبالو پلو را بنا به سلیقه می‌توانید با مرغ زعفرانی یا گوشت قلقلی سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۳۵:۵۴ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

سیب زمینی تنوری، پیش‌ غذای خوشمزه

سیب زمینی تنوری آغشته به کره و سیر، غذای خوشمزه‌ای است که به عنوان پیش‌غذا یا میان‌وعده سرو می‌شود.

سیب زمینی تنوری به شیوه‌های مختلف درست می‌شود که بهترین نوع آن تنوری کردن روی زغال است. اما از آنجا که این امکان برای همه فراهم نیست، می‌توان آن را در منزل و در فر درست کرد.

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری :
سیب زمینی: ۴ عدد
سیر: یک حبه
پنیر موزارلا رنده شده: یک پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: نصف پیمانه
جعفری ساطوری شده: یک‌ چهارم پیمانه
کره آب شده: یک‌ چهارم پیمانه
روغن زیتون: یک‌ چهارم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سیب زمینی تنوری :
در این غذا بهتر است سیب‌ زمینی با پوست باشد؛ ولی اگر دوست ندارید، می‌توانید آن را پوست بگیرید.
روی هر سیب زمینی شکاف‌های کوچکی از عرض ایجاد کنید؛ مراقب باشید که سیب زمینی را تا انتها برش ندهید.

در صورت تمایل می‌توانید سیب زمینی را در اندازه دلخواه خرد کنید.

در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید. سیر را له کرده و با کره و روغن زیتون مخلوط کنید. با استفاده از قلم‌موی آشپزی این مخلوط را روی سطح سیب زمینی‌ها بریزید.
سینی را در فر بگذارید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا سیب زمینی‌ها بپزند. وقتی لبه‌های سیب زمینی طلایی شد و شکاف‌ها از هم باز شدند، سینی را بیرون بیاورید.


همان‌طور که سیب زمینی‌ها داغ هستند، سطح آن‌ها را به پنیر موزارلا، پارمزان و مقداری کره آغشته کنید. سینی را دوباره در فر بگذارید و ۲۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا تنوری و طعم‌دار شوند.
وقتی سیب زمینی‌ها حسابی تنوری شدند، از فر بیرون بیاورید و با جعفری خرد شده آن را تزیین کنید.

سیب زمینی تنوری را می‌توانید با سس‌های مختلف و انواع دیپ سرو کنید.

در صورت تمایل می‌توانید مقداری قارچ سرخ شده و سبزیجات در کنار این غذا بگذارید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.

 


برچسب: پیش غذا، فینگر فود، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۲۷:۱۱ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

املت کالباس، صبحانه فوری و پر کالری

املت کالباس یکی از املت‌های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان صبحانه یا میان‌وعده سرو می‌شود.

املت کالباس با پنیر بسیار خوش‌طعم و غذایی کامل است. این غذا را می‌توان بنا به سلیقه با انواع ژامبون تهیه کرد. پیشنهاد می‌شود برای شروع یک روز پرنشاط و پر انرژی از خوردن این املت خوشمزه غافل نشوید و حتما آن را امتحان کنید. طرز تهیه املت کالباس را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه املت کالباس :
ژامبون: ۳۰۰ گرم
تخم‌مرغ: ۴ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
کره به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پودر آویشن در صورت تمایل

طرز تهیه املت کالباس :
کالباس را در اندازه و شکل دلخواه برش بزنید. در تابه‌ای تکه‌های کالباس را با مقداری کره تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود. بهتر است در تهیه این املت از کره به جای روغن استفاده کنید؛ چون در طعم آن تاثیر دارد.

در کاسه‌ای تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی شکسته، با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شوند؛ سپس نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید مقداری پودر آویشن به مواد بیفزایید.

پنیر پیتزا و تخم‌مرغ‌ها را روی ژامبون‌های تفت داده شده ریخته و با هم مخلوط کنید. روی مواد فلفل بپاشید و در تابه را بگذارید تا املت پخته شود.

 

وقتی املت آماده شد، آن را در بشقاب برگردانید و روی آن مقداری پنیر پیتزا بریزید. در صورت تمایل می‌توانید موقع سرو املت، به جای پنیر پیتزا روی آن پنیر پارمزان بپاشید.

این املت را با انواع ژامبون می‌توان درست کرد؛ ولی بهتر است در تهیه آن از ژامبون مرغ استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک غذای خوشمزه دیگر با پنیر پیتزا “کوکوی مرغ و پنیر، غذای فوری و خوشمزه” را مطالعه کنید.


برچسب: آموزش آشپزی، صبحانه، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۱۸:۰۳ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

فلفل دلمه ای شکم پر با گوشت و پنیر

فلفل دلمه ای شکم پر یکی از غذاهای مجلسی است که به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو می‌شود.

فلفل دلمه ای شکم پر که شباهت زیادی به دلمه فلفل دلمه ای دارد، با پنیر پیتزا و در فر درست می‌شود. این غذا را می‌توانید با فلفل‌ دلمه‌ ای رنگی درست کنید تا شیک و خوش آب و رنگ شود.

مواد لازم تهیه فلفل دلمه ای شکم پر :
گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
برنج: نصف پیمانه
فلفل‌دلمه‌ای به تعداد لازم
پیاز: یک عدد
گوجه‌فرنگی: ۵۰۰ گرم
رب گوجه‌فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا خرد شده: یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر :
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را به آن افزوده، تفت دهید تا کمی سرخ شود.

برنج را بشویید و با نصف لیوان آب، گوجه‌فرنگی خرد شده، نمک و فلفل به گوشت و پیاز اضافه کنید. حدود یک ربع در تابه را بگذارید تا برنج پخته شود. وقتی برنج پخت، پنیر پیتزا را به مواد بیفزایید.

سر فلفل دلمه ای‌ها را بریده و دانه‌های آن‌ها را بیرون بیاورید. ۵ دقیقه در آب در حال جوش و نمک بگذارید؛ سپس آبکش کنید و از مخلوط مواد در آن‌ها بگذارید. مراقب باشید فلفل‌ها زیاد در آب نجوشند؛ چون شکل خود را از دست داده و وا می‌روند. فلفل‌ها را در ظرف مناسب بچینید و روی آن‌ها پنیر پیتزا بریزید.

 

در تابه‌ای رب گوجه‌فرنگی را با کمی روغن تفت دهید تا غلیظ و خوش‌رنگ شود؛ سپس سس را روی فلفل‌ها بریزید.

روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا مواد پخته و پنیر پیتزا آب شود.

وقتی غذا آماده شد، فویل را از روی ظرف بردارید و روی فلفل دلمه ای‌ها را با برگ جعفری یا ریحان تزیین و سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، غذاهای جدید، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۰۸:۵۴ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه مربای پرتقال مارمالادی

مربای پرتقال به صورت مارمالادی، مناسب صبحانه و سرو به عنوان دسر است.

مارمالاد پرتقال با فیله پرتقال درست می‌شود و طعم خوبی دارد. این نوع مربای پرتقال، ماندگاری بالایی دارد و می‌توان آن را ماه‌ها در ظرف شیشه‌ای و در یخچال نگهداری کرد. طرز تهیه مربای پرتقال مارمالادی را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه مربای پرتقال :
پرتقال: یک کیلو
شکر: نیم کیلو
پودر ژله پرتقال: یک بسته

طرز تهیه مربای پرتقال :
پرتقال‌ها را پوست گرفته و آن‌ها را پره پره کنید. اگر دوست دارید مربا ملس باشد، پرتقال ترش انتخاب کنید.

پوست پره‌ها را بگیرید و به اصطلاح فیله پرتقال را بیرون بیاورید. فیله‌ها را با مخلوط‌کن یا غذاساز له کرده، روی آن‌ها شکر بپاشید. مواد را یکی دو ساعت کنار بگذارید تا شکر حل شود.

به پودر ژله یک لیوان آب افزوده و آن را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) روی بخار کتری حل کنید. به جای پودر ژله می‌توانید از ژلاتین استفاده کنید.

پودر ژله یا ژلاتین حل شده را به مواد افزوده، حدود ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم بگذارید تا چند جوش بزند و مربا آماده شود. به هیچ عنوان در مواد آب نریزید؛ چون مربا را خراب می‌کند و باعث کپک زدن آن می‌شود.

وقتی مربا خوب له شد و حالت مارمالاد گرفت، آن را از روی شعله بردارید و بگذارید خنک شود. مربا را در ظرف شیشه‌ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

 

این مربا چون به صورت مارمالاد تهیه می‌شود، مناسب سرو به عنوان دسر است. همچنین از این مربا برای تهیه انواع کیک، پای و تارت استفاده می‌شود.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک مربای متفاوت و خوش‌طعم دیگر “مربای زغال اخته، صبحانه‌ای متفاوت” را مطالعه کنید.


برچسب: آشپزی ایرانی، مربا، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۳۴:۲۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

سالاد کلم بروکلی با سس یونانی

سالاد کلم بروکلی با سس یونانی، با انواع سبزیجات درست می‌شود و پیش غذای کاملی است.

در تهیه سالاد کلم بروکلی از کشمش استفاده می‌شود که طعم خاصی به آن می‌دهد. در صورت تمایل می‌توانید از هر نوع سبزی دلخواه در این سالاد استفاده کنید. طرز تهیه سالاد کلم بروکلی با سس یونانی را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه سالاد کلم بروکلی :
کلم بروکلی خرد شده: ۴ لیوان
کلم بنفش کوچک: یک عدد
هویج: ۲ عدد
کشمش پلویی: یک چهارم لیوان
پیازچه: ۳ عدد
قارچ در صورت تمایل
مواد لازم تهیه سس سالاد :
ماست یونانی: یک سوم لیوان
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی :
کلم بروکلی را چند دقیقه در آب در حال جوش بریزید؛ سپس آن را با آب سرد آبکش و ریز خرد کنید.

کلم بنفش، هویج و پیازچه را ریز خرد کنید.

کلم بروکلی خرد شده را با کلم بنفش، هویج، کشمش و پیازچه در کاسه‌ای مخلوط کنید. اگر طعم شیرین کشمش را دوست ندارید، می‌توانید به جای آن، از زغال اخته خشک استفاده کنید. در صورت تمایل می‌توانید مقداری قارچ ورقه شده هم به مواد بیفزایید.

برای تهیه سس سالاد، ماست یونانی را با چنگال بزنید تا یکدست شود و حالت خامه بگیرد؛ سپس آن را با روغن زیتون، سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل مخلوط کنید. استفاده از سرکه به جای آبلیمو هم مطلوب است.

سس را روی سالاد بریزید و آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا سس به خورد مواد برود. پس از آماده شدن سالاد، آن را در ظرف سرو بریزید و با هر نوع سبزی که دوست دارید، تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: پیش غذا، سالاد، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۲۵:۳۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

کرم بروله، دسر فرانسوی

کرم بروله یک دسر فرانسوی خوشمزه است که روکش کاراملی دارد.

مواد اولیه اصلی کرم بروله خامه و زرده تخم‌مرغ است. بافت داخلی این دسر، نرم و کرم مانند و ویژگی اصلی آن، حالت کاراملی سوخته روی آن است. تهیه این دسر زمان زیادی می‌خواهد؛ اما به مزه خوب آن می‌ارزد.

مواد لازم تهیه کرم بروله :
خامه: ۲ پیمانه
زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱۰ قاشق غذاخوری
وانیل: یک و نیم قاشق چای‌خوری
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
شکر برای روی دسر: ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کرم بروله :
خامه را با ۴ قاشق شکر، وانیل و نمک در قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا داغ شود. وقتی حباب‌های کوچکی روی خامه ظاهر شد، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.

در کاسه‌ای زرده‌ها را خوب هم بزنید؛ سپس ۶ قاشق شکر افزوده، دوباره هم بزنید تا شکر در تخم‌مرغ حل شود. پس از آن، مخلوط خامه را به مخلوط زرده و شکر بیفزایید.

مایه دسر را در کاسه‌های سرامیکی یا پیرکس ریخته و حدود سه چهارم هر کاسه را پر کنید. کاسه‌ها را در سینی فر گذاشته و مقداری آب جوش در سینی بریزید.

حدود ۴۰ دقیقه طول می‌کشد تا دسر آماده شود. زمانی پخت کامل می‌شود که کرم حالت فنری داشته و رنگ روی آن یکدست باشد. اگر دسر مانند ژله سفت شده باشد، یعنی بیش از حد پخته است. پس از آماده شدن کرم، آن را ۴ ساعت در یخچال بگذارید. این دسر را تا ۴ روز می‌توانید در یخچال نگه دارید.

 

برای سرو، دسر را از یخچال بیرون آورده و روی هر کاسه یک قاشق چای‌خوری شکر بپاشید. فندک مخصوص را به طور چرخشی با چند سانت فاصله روی سطح دسر حرکت دهید تا حالت کاراملی و سوخته بگیرد. اگر فندک مخصوص ندارید، کاسه‌ها را در سینی فر گذاشته و شعله بالای فر را روشن کنید. وقتی روی دسرها حالت سوخته پیدا کرد، آن‌ها را بیرون آورده و پس از خنک شدن سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.

 


برچسب: آموزش آشپزی، دسر، شیرینی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۵۸:۱۷ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

اشکنه ، خوراک سنتی ایرانی

اشکنه از غذاهای قدیمی ایرانی است که در گذشته در روزهای سرد سال یا زمان‌هایی که غذای بدون گوشت مقوی می‌خواستند، طبخ می‌شد.

اشکنه در واقع نوعی خوراک است که انواع گوناگونی دارد و در هر شهری به یک شکل تهیه می‌شود؛ البته نوع رایج این غذا اشکنه پیاز است که با سیب‌زمینی و تخم‌مرغ درست می‌شود.

مواد لازم تهیه اشکنه :
پیاز: ۲ عدد
سیب‌زمینی: ۲ عدد
تخم‌مرغ: ۲ عدد
شنبلیله خشک: ۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم: یک قاشق سوپ‌خوری
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
کره: ۱۰۰ گرم
نمک و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه اشکنه :
پیاز را خرد کرده و با کره سرخ کنید تا طلایی شود؛ سپس شنبلیله خشک را که از قبل در آب خیس کرده‌اید، به پیاز داغ افزوده و با آن تفت دهید.

در کاسه‌ای آرد را با مقداری آب حل کنید تا رقیق و یکدست شود. مراقب باشید آرد گوله گوله نشود. آرد رقیق شده را با نمک، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی به پیاز و شنبلیله بیفزایید.

سیب‌زمینی‌ها را پس از پوست گرفتن، نگینی خرد کرده و با مقداری آب به مواد اضافه کنید. در قابلمه را ببندید تا سیب‌زمینی‌ها با شعله ملایم بپزند. وقتی غذا آماده شد، دو عدد تخم‌مرغ را در کاسه‌ای شکسته و با چنگال هم بزنید تا حالت چسبندگی آن‌ها از بین برود و خوب رقیق شود. بعد همین طور که مواد در قابلمه در حال جوشیدن هستند، تخم‌مرغ‌ها را افزوده و سریع هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. پس از ۵ دقیقه زیر شعله را خاموش کنید.

 

در صورت تمایل می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را در قابلمه بشکنید. در این صورت اصلا مواد را هم نزنید تا تخم‌مرغ‌ها درسته پخته شوند.

اشکنه را در کاسه مناسبی بریزید و با نان سنگک، سبزی خوردن و ترشی سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۴۴:۰۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه کیک شکلاتی نوتلا

کیک شکلاتی نوتلا نوعی کیک ساده است که با نوتلا درست می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد.

کیک شکلاتی یکی از کیک‌های خوشمزه و پرطرفدار است؛ به‌خصوص اگر با نوتلا درست شود. کیک شکلاتی نوتلا با یک نوشیدنی گرم، میان وعده‌ای مطلوب برای روزهای سرد است.

مواد لازم تهیه کیک شکلاتی نوتلا :
آرد سفید: ۲ پیمانه
تخم مرغ: ۵ عدد
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: ۲ قاشق سوپ‌خوری
نوتلا: ۲ قاشق سوپ‌خوری
شیر: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
روغن مایع: سه چهارم پیمانه
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک شکلاتی نوتلا :
شیر، نوتلا و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده، روی شعله ملایم بگذارید تا خوب حل شوند؛ سپس برای یکنواخت شدن از صافی رد کنید.

زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از هم جدا کنید. با دور تند همزن، سفیده را با نیمی از شکر مخلوط کنید تا حجم آن چند برابر شود و کاملا پف کند؛ طوری که وقتی ظرف را برعکس کنید از ظرف نریزد. زرده‌ها را با بقیه شکر و وانیل مخلوط کنید تا غلیظ، کشدار و کرم رنگ شوند.

مخلوط شیر، نوتلا و پودر کاکائو را با مخلوط زرده ترکیب کرده و با همزن بزنید؛ سپس روغن، آرد و بیکینگ پودر را به مواد بیفزایید. در آخر سفیده پف کرده را به مایه کیک افزوده و با لیسک تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

 

داخل قالب کیک را چرب و آردپاشی کنید. مایه را در قالب ریخته و آن را ۵۰ دقیقه در فر بگذارید تا کیک آماده شود. برای اطمینان از پختن کیک، چنگال یا خلال دندان در آن فرو کنید؛ اگر از مایه به آن‌ها نچسبید، کیک آماده است. آن را در ظرف سرو برگردانید و با انواع میوه و شکلات تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: دسر، کیک، میان وعده، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۳۰:۴۹ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)