مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

ترشی قارچ ، چاشنی فانتزی

ترشی قارچ یکی از انواع ترشی های مجلسی و خوشمزه است.

ترشی قارچ یک چاشنی خوشمزه و فانتزی و مناسب سرو در مهمانی ها است. این ترشی که به سادگی تهیه می‌شود، مدت زمان مصرف آن کوتاه است و بیشتر از ۴ هفته نمی‌توان آن را نگه داشت. برای آشنایی با طرز تهیه ترشی قارچ، با صفحه آشپزی مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه ترشی قارچ :
قارچ ریز: یک کیلوگرم
سیر: ۵ حبه
سبزیجات معطر به میزان لازم
آب: یک و نیم پیمانه
سرکه: یک و نیم پیمانه
فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
نمک: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه ترشی قارچ :
چون این ترشی با قارچ درسته تهیه می‌شود، بهتر است از قارچ های ریز و کوچک استفاده شود.

قارچ ها را پس از شستن در قابلمه بریزید. آن ها را ۵ دقیقه با آب و کمی آبلیمو بجوشانید و بعد آبکش کنید. استفاده از آبلیمو باعث می‌شود قارچ ها سیاه نشوند.

یک و نیم پیمانه آب را با فلفل سیاه، نمک و شکر روی شعله بگذارید تا حل شوند. سپس شعله را خاموش کنید و پس از اینکه کمی خنک شد، سرکه را به آن بیفزایید. به جای سرکه سفید می‌توانید از سرکه بالزامیک هم استفاده کنید.

قارچ ها را با سیر و سبزی خرد شده در شیشه بگذارید. مقداری آب و سرکه در شیشه بریزید تا روی قارچ‌ها را بگیرد.

در شیشه را سفت ببندید تا هوا داخل آن نرود. ترشی را به مدت یک هفته در یخچال بگذارید تا آماده شود.

طرز تهیه ترشی قارچ با گوجه هم متداول است و برای تهیه آن می‌توانید چند عدد گوجه گیلاسی به آن اضافه کنید.

در صورت تمایل می‌توانید از رب انار در این ترشی استفاده کنید که طعم خوبی به آن می‌دهد.

به ترشی قارچ می‌توان لوبیا سبز، ذرت، نخود سبز و انواع سبزیجات هم اضافه کرد.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: پیش غذا، ترشی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۹ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۱۰:۱۷ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

نان خرمایی کرمانشاهی

نان خرمایی کرمانشاهی صبحانه ای مفید برای شروع یک روز پر انرژی است.

نان خرمایی یکی از انواع نان های محلی و متعلق به کرمانشاه است. این نان به دلیل داشتن خرما و گردو، بسیار مقوی است و گزینه خوبی برای صبحانه به ویژه در روز های سرد است. همچنین نان خرمایی میان وعده ای مناسب برای کودکان و دانش آموزان است.

مواد لازم تهیه نان خرمایی :
آرد گندم: ۳ لیوان
ماست: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۲۲۰ گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
گلاب: ۵ قاشق غذاخوری
خرما: ۳۰۰ گرم
مغز گردو: ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ برای تزیین

طرز تهیه نان خرمایی :
کره را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) روی بخار بگذارید تا آب شود.

بیکینگ پودر و ماست را مخلوط و به کره آب شده اضافه کنید. آرد را کم کم به مواد بیفزایید تا گوله نشود.

مواد را تا حدی که خمیر یکدست شود، ورز دهید. سپس آن را در کیسه گذاشته و حدود دو ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.

در این فاصله پوست و هسته خرما را جدا کرده و با مغز گردو و گلاب مخلوط و چرخ کنید.

در صورت تمایل می‌توانید یک قاشق چای خوری پودر دارچین یا رازیانه در مخلوط خرما و گردو بریزید.

پس از دو ساعت که خمیر آماده شد، تکه هایی از آن بردارید و کف دست پهن کنید. داخل آن از مخلوط خرما و گردو بگذارید و از اطراف جمع کنید. بنا به سلیقه می‌توانید انواع مدل های این نان را آماده کنید.

نان ها را در سینی فر بچینید و روی آن ها با برس زرده تخم مرغ بمالید.

سینی را حدود ۲۰ دقیقه در فر که از قبل گرم گرده‌اید، بگذارید تا روی نان ها طلایی شود.

نان خرمایی را پس از سرد شدن در ظرف بچینید. این نان بسیار ترد و شکننده است و باید هنگام چیدن خوب سرد شده باشد.

در صورت تمایل می‌توانید قبل از گذاشتن نان در فر، یک گردو روی آن بگذارید یا زرده تخم مرغ را با مقداری زعفران دم کرده مخلوط و روی نان بزنید تا رنگ طلایی تری داشته باشد.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: دسر، کیک، میان وعده، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۳۱:۵۱ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

بورانی بادمجان ، خوش عطر و طعم

برای آشنایی با طرز تهیه بورانی بادمجان با مجله دلتا همراه باشید.

بورانی بادمجان یا ماست و بادمجان یکی از چاشنی های بسیار خوشمزه ایرانی است که حتماً باید با بادمجان کبابی درست تا عطر و طعم واقعی آن حفظ شود. این بورانی بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می‌شود، ولی به عنوان چاشنی در کنار بعضی از غذا ها هم خوب و مناسب است.

مواد لازم بورانی بادمجان :
بادمجان: ۲ عدد
ماست چکیده یا پر چرب: یک لیوان
سیر: ۲ حبه
نعناع خشک: یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه بورانی بادمجان :
بادمجان ها را خوب بشویید و با چاقو روی پوست آن ها چند خط عمیق ایجاد کنید.

سپس آن ها را روی شعله گاز یا زغال بگذارید. بادمجان ها را چند بار این طرف و آن طرف کنید تا کاملاً نرم شوند و پوست اطراف آن ها بسوزد.

وقتی بادمجان ها کبابی شدند، آن ها را با آب سرد آبکشی کرده و پوست روی آن ها را جدا کنید.

بادمجان های پوست گرفته را در کاسه ای بریزید و با چنگال خوب له کنید.

سیر ها را ریز رنده کرده، با ماست، نعناع خشک، نمک و فلفل به بادمجان های له شده افزوده و مخلوط کنید.

در صورت تمایل می‌توانید به جای سیر از موسیر خرد شده یا پیاز داغ استفاده کنید.

توجه داشته باشید که حتماً از ماست چکیده یا پر چرب استفاده کنید تا طعم بورانی عالی شود. میزان ماست را می‌توانید بنابر سلیقه کم و زیاد کنید.

همچنین می‌توانید به دلخواه و بنا به سلیقه از انواع سبزیجات در بورانی بادمجان استفاده کنید.

بورانی آماده شده را چند ساعت در یخچال بگذارید تا خوب سرد شود و به اصطلاح خودش را بگیرد.

بورانی بادمجان را می‌توانید با نان به عنوان پیش غذا سرو کنید.

برای تزیین این بورانی می‌توانید از گل محمدی و برگ نعناع یا نعناع خشک استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، پیش غذا، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۲۲:۳۰ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

سوپ ورمیشل ، ویژه درمان سرماخوردگی

سوپ ورمیشل همان سوپ رشته ساده است که با سبزیجات طبخ می‌شود.

سوپ ورمیشل یا سوپ رشته یکی از انواع سوپ های مفید برای درمان سرماخوردگی است و بیشتر در فصل پاییز و زمستان که بازار سرماخوردگی و آنفولانزا داغ است، تهیه و مصرف می‌شود. برای تهیه این سوپ به رشته فرنگی یا ورمیشل نیاز دارید که نوعی رشته تهیه شده از آرد گندم، نشاسته یا آرد برنج است و در سایز های متنوع تهیه می‌شود. معمولاً سوپ ورمیشل با سبزیجات متنوع، آب مرغ و کم ادویه درست می‌شود تا برای فرد سرما خورده ایجاد سرفه و ناراحتی نکند.

مواد لازم تهیه سوپ ورمیشل :
آب مرغ: ۲ لیوان
ورمیشل به میزان لازم
هویج: ۲ عدد
روغن زیتون به میزان لازم
سیب زمینی: یک عدد
پیاز: یک عدد
گوجه فرنگی: ۳ عدد
لیمو ترش به میزان لازم
جعفری تازه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سوپ ورمیشل :
پیاز را ریز رنده کرده، آب آن را بگیرید و با کمی روغن زیتون تفت دهید.

گوجه فرنگی ها را پوره و سپس صاف کنید تا یکدست شود. سپس به پیاز تفت داده شده بیفزایید.

آب مرغ را به مواد افزوده، بگذارید چند جوش بزند.

هویج و سیب زمینی را پس از پوست گرفتن، نگینی خرد کنید. آن ها را با مقداری نمک و فلفل در سوپ بریزید تا بپزند.

ورمیشل زود می‌پزد. به همین دلیل وقتی هویج و سیب زمینی پخته شدند، آن را در سوپ بریزید و در قابلمه را نیمه باز بگذارید تا سوپ جا بیفتد و کمی غلیظ شود.

در اواخر پخت جعفری ساطوری شده را به سوپ اضافه کنید. جعفری برای درمان سرماخوردگی بسیار مفید است. مقداری جعفری هم نگه دارید و موقع سرو روی سوپ بریزید.

لیمو ترش ها را آب بگیرید و بنا به ذائقه ترشی سوپ را اندازه کنید.

در صورت تمایل می‌توانید از مقداری سینه مرغ پخته ریش ریش شده در سوپ استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، غذاهای ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۱۱:۰۷ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

دلمه کلم ، بقچه خوشمزه سفره ایرانی

دلمه کلم یکی از انواع دلمه های خوشمزه ایرانی است.

دلمه کلم یکی از غذا های لذیذ و خوش طعم ایرانی است که با کلم پیچ درست می‌شود. دلمه ها انواع گوناگونی دارند، ولی تقریباً مواد داخل آن ها مشابه هم است. طرز تهیه دلمه کلم ساده است و به راحتی می‌توانید یک غذای خوشمزه و عالی درست کنید.

مواد لازم تهیه دلمه کلم :
کلم پیچ بزرگ: یک عدد
برنج: ۲ پیمانه
لپه: نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
سبزی دلمه: یک کیلو
پیاز: ۲ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
آب نارنج یا آبلیمو به میزان لازم
پیاز داغ به میزان لازم

طرز تهیه دلمه کلم :
برگ های کلم را ورق ورق کرده و از ساقه جدا می‌کنیم.

در یک قابلمه بزرگ آب می‌ریزیم و وقتی به جوش آمد، برگ های کلم را در آن می‌گذاریم.

وقتی برگ ها نرم شدند، آن ها را آبکش کرده و می‌گذاریم خنک شوند.

پیاز ها را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت داده تا نرم و طلایی شوند. وقتی پیاز سرخ شد، گوشت چرخ کرده را با نمک، فلفل، زردچوبه و رب به آن بیفزایید.

برنج را پس از شستن، در قابلمه ای با آب و نمک بریزید تا نیم پز شود.

لپه ها را هم جداگانه بپزید و کنار بگذارید.

سبزی دلمه را که شامل تره، گشنیز، جعفری، ترخون، مرزه، شوید و نعناع است، خرد کنید.

در کاسه ای مواد تفت داده شده را با برنج نیم پز، لپه پخته شده و سبزی دلمه مخلوط کنید.

قسمت پشت کلم پیچ را که دارای یک رگ برگ ضخیم است، با کارد تیز کمی بگیرید تا بتوانید از مواد داخل کلم ریخته و به راحتی آن را بپیچید.

سپس از مواد دلمه داخل برگ‌ ها ریخته و لبه های برگ را روی مواد بیاورید.

با مقداری پیاز داغ، رب و آب نارنج یا آبلیمو سس درست کنید و روی دلمه ها بریزید. سپس روی آن ها سلفون بکشید و یک ساعت در فر که از قبل گرم شده، بگذارید.

برای دیدن مطالب بیشترمجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۰۲:۱۹ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

سالاد ضد دود ، دشمن آلودگی هوا

برای آشنایی با طرز تهیه سالاد ضد دود برای روز هایی که هوا آلوده است، با مجله دلتا همراه باشید.

این روز ها هوای بسیاری از شهر های ایران آلوده و یکی از راه های مقابله با آلودگی هوا ، داشتن تغذیه مناسب است. انواع میوه و سبزی  از ویتامین ها و آنتی اکسیدان سرشار و از این رو برای مصرف در این روز ها بسیار مناسبند. در این مطلب طرز تهیه سالاد ضد دود آمده است که دارای موادی است که بدن را در برابر آلودگی ها مقاوم می‌کند.

مواد لازم سالاد ضد دود :
کاهو: یک عدد
سیب زمینی: نیم کیلوگرم
تن ماهی: ۲ قوطی
گوجه گیلاسی: ۲۵۰ گرم
لوبیا سبز یا کلم بروکلی: ۳۰۰ گرم
ماست: ۵ قاشق غذاخوری
سس خردل: یک قاشق مربا خوری
سیر: یک حبه
لیمو ترش: یک عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
پیاز قرمز: یک عدد
روغن زیتون به میزان لازم
جعفری برای تزیین
طرز تهیه سس سالاد :
۵ قاشق غذاخوری ماست را با یک عدد لیموترش، روغن زیتون، یک قاشق مرباخوری سس خردل و سیر رنده شده مخلوط کنید. در صورت تمایل می‌توانید از ماست پر چرب استفاده کنید که سس را خوشمزه تر می‌کند.


طرز تهیه سالاد ضد دود :
در تهیه سالاد ضد دود توجه داشته باشید که هر نوع سبزی دیگری که دوست دارید، می‌توانید به مواد آن اضافه کنید.

لوبیا سبز یا بروکلی را بپزید. فقط دقت کنید که زیاد نرم و پخته نشوند. اگر بخار پز کنید بهتر است و طعم آب نمی‌گیرد. در صورت تمایل از گل کلم هم می‌توانید استفاده کنید. پس از پختن آن ها را در کاسه بزرگی بریزید.

سیب‌ زمینی و تخم‌مرغ‌ ها را بپزید و بگذارید سرد شوند. پس از خنک شدن آن ها را چهار قاچ کنید. سپس با گوجه های گیلاسی به لوبیا سبز پخته شده بیفزایید.

کاهو را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. به جای کاهو می‌توانید از اسفناج هم استفاده کنید.

قوطی های تن ماهی را چند دقیقه در آب بجوشانید و پس از افزودن به مواد سالاد، سس را روی آن ها ریخته و سالاد را در ظرف سرو بریزید.

سالاد را با برگ های جعفری یا گشنیز تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: پیش غذا، سالاد، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۳۹:۲۱ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

کباب لبنانی ، غذای خوش طعم مدیترانه ای

برای آشنایی با طرز تهیه کباب لبنانی با مجله دلتا همراه باشید.

کباب لبنانی یکی از انواع کباب های مدیترانه ای و متعلق به کشور لبنان است که به راحتی تهیه می‌شود و طعم بی نظیری دارد. کباب لبنانی را معمولاً با بادمجان و سس طحینه سرو می‌کنند.

مواد لازم تهیه کباب لبنانی :
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
مخلفات کنار کباب :
بادمجان: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
پودر تخم گشنیز، زیره و پاپریکا به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم سس طحینه :
ارده: ۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده: یک پیمانه
آبلیمو تازه: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون به میزان لازم
نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه کباب لبنانی :
پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس آن را با گوشت چرخ کرده، جعفری خرد شده، نمک و فلفل خوب ورز دهید.

مواد را یک ساعت در یخچال بگذارید تا مزه ها به خورد هم بروند و مایه کباب منسجم و یکدست شود.

پس از گذشت این مدت، مواد را از یخچال بیرون آورده، به اندازه یک نارنگی کوچک از مخلوط بردارید و با دست به شکل بیضی در آورید. در صورت تمایل می‌توانید کباب ها را روی سیخ چوبی فرم دهید تا مانند کباب چوبی شود.

کباب ها را در مقدار کمی روغن سرخ یا می‌توانید این کباب را در فر هم گریل کنید که در آن صورت نیازی به روغن ندارد.

بادمجان ها را خوب بشویید و با پوست به صورت نگینی خرد کنید. کمی نمک روی بادمجان بریزید تا تلخی آن گرفته شود. پس از یکی دو ساعت، تکه های بادمجان را بشویید و پس از خشک شدن با سیر و ادویه ها تفت دهید.

برای تهیه سس طحینه، ارده، ماست چکیده، آبلیمو تازه، روغن زیتون، نمک، فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و پس از آماده شدن روی بادمجان ها بریزید.

کباب لبنانی را با نان پیتا و پیاز و جعفری سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر  مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، غذاهای ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۲۲:۳۵ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

آش انار ، آش ترش پاییزی

آش انار یکی از انواع آش های سنتی ایرانی است.

آش انار یکی از آش های خوشمزه با طعم ملس است که کمتر پخته می‌شود. این آش مخصوص فصل پاییز و زمستان و بسیار سبک و مناسب شب یلدا است. طرز تهیه آش انار ساده است و پیشنهاد می‌کنیم در روز های سرد این غذا را درست کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم تهیه آش انار :
برنج: ۲ پیمانه
سبزی آش: یک کیلوگرم
لپه: یک چهارم پیمانه
پیاز: ۴ عدد
گوشت چرخ کرده: نیم کیلوگرم
انار: ۲ کیلوگرم
گلپر: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
نعناع خشک برای تزیین

طرز تهیه آش انار :
لپه را چند ساعت در آب خیس کنید تا نفخ آن از بین برود و خوب پخته شود.

دو عدد از پیاز ها را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.

لپه، پیاز سرخ شده، نمک و فلفل را با ۴ تا ۵ لیوان آب در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا لپه پخته شود. سپس یک پیمانه برنج را به مواد افزوده و بگذارید کاملاً بپزد.

دو عدد پیاز دیگر را روی گوشت چرخ‌ کرده رنده کنید و با کمی نمک و فلفل خوب ورز دهید. یک پیمانه برنج دیگر را جداگانه بپزید و به گوشت بیفزایید. سپس آن ها را به شکل کوفته درست کرده و در آش بریزید.

سبزی آش را پس از شستن خرد کرده و نیم ساعت آخر پخت به آش اضافه کنید. زیر شعله را کم کنید تا آش جا بیفتد.

آب انار ها را بگیرید و اواخر پخت در آش بریزید. به جای این مقدار انار می‌توانید از یک پیمانه رب انار استفاده کنید. البته آب انار طعم بهتر و تازه تری به آش می‌دهد.

در ۵ دقیقه آخر پخت، گلپر اضافه کنید و آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین و سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۱۴:۴۰ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

پان اسپانیا ، دسر شیک و با کلاس

پان اسپانیا یکی از انواع دسر های بین المللی پر طرفدار است.

پان اسپانیا نوعی دسر خوشمزه  و همان طور که از نامش پیدا استبه کشور اسپانیا تعلق دارد. این دسر هم به آسانی تهیه می شود و هم بسیار شیک است. از این رو برای سرو در مهمانی ها و مجالس مناسب است.

مواد لازم تهیه پان اسپانیا :
گردو خرد شده: نصف پیمانه
آرد سفید: نصف پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: یک و نیم پیمانه
شیر: یک لیتر
نشاسته: ۲قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چای خوری
بیسکویت پتی بور: ۳ بسته
کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
خامه: ۱۵۰ گرم
موز به میزان لازم

طرز تهیه پان اسپانیا :
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.

شیر را در قابلمه بریزید. نشاسته را در کمی شیر سرد حل کرده و با شیر داخل قابلمه مخلوط کنید.

آرد را الک و به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را هم به شیر بیفزایید.

مواد را روی شعله ملایم بگذارید و هم بزنید تا غلیظ شوند.

در انتها کره و وانیل را افزوده و وقتی شعله را خاموش کردید، خامه را اضافه کنید.

اگر دوست دارید دسر پان اسپانیا قهوه ای باشد، مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف کرده و در دو تا قابلمه بریزید. به یکی کاکائو اضافه کرده  و دیگری سفید بماند.

ته ظرف یا قالب دلخواه سلفون بگذارید و یک ردیف بیسکویت پتی بور بچینید. مایه قهوه ای یا سفید را ریخته، روی آن گردوی خرد شده و موز حلقه شده بگذارید و دوباره بیسکویت بچینید.

مجدداً گردو و موز گذاشته، سپس مایه سفید را بریزید و تا وقتی مواد تمام شوند، لایه ها را مانند قبل تکرار کنید.

ظرف را حدود ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر خودش را بگیرد و منسجم شود.

پس از گذشت این مدت، قالب را در ظرف سرو بر گردانید و سلفون را از روی آن جدا کنید.

در صورت تمایل می‌توانید پان اسپانیا را به صورت لیوانی و تک نفره درست کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله  آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

همچنین بخوانید:
گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذای محبوب فرانسوی


برچسب: آموزش آشپزی، غذاهای ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ دی ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۰۷:۵۲ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

مرغ چوبی ، فینگر فود مدرن

برای آشنایی با طرز تهیه مرغ چوبی با مجله دلتا همراه باشید.

مرغ چوبی نوعی فینگر فود خوشمزه است که ظاهر خوبی دارد و برای سرو در مهمانی ها و جشن ها بسیار شیک است. مرغ چوبی که یکی از انواع غذا با مرغ است، به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو می‌شود و غذایی جدید و مدرن است.

مواد لازم تهیه مرغ چوبی :
سینه مرغ: یک عدد
پیاز: یک عدد
پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۲ عدد
پنیر چدار: نصف پیمانه
جعفری و گشنیز: ۳ قاشق غذاخوری
عصاره مرغ: یک عدد
آویشن، زردچوبه و فلفل به میزان لازم
سیر: یک حبه
کره: ۲۰ گرم
چوب بستنی به تعداد لازم
مواد لازم تهیه سس پنیری :
پنیر خامه ای: ۲۰۰ گرم
سس کچاپ: ۳ قاشق غذاخوری
سس فلفل تند: یک قاشق غذاخوری
رشته کادایف به میزان لازم
 

طرز تهیه مرغ چوبی :
سینه مرغ را با پیاز و یک حبه سیر بپزید. پس از پختن بگذارید خنک شود. سپس آن را در غذاساز یا خردکن بریزید.

به مرغ خرد شده، پیاز داغ، جعفری و گشنیز خرد شده، سیر، پنیر چدار، عصاره مرغ و ادویه ها را بیفزایید. مخلوط مواد را دوباره در غذاساز بریزید.

وقتی مواد خوب مخلوط و یکدست شدند، کره را اضافه کنید.

یک کیسه فریز پهن کنید. دو قاشق غذاخوری از مواد روی کیسه بگذارید. روی مواد یک کیسه دیگر گذاشته و با دست حالت دهید. بهتر است ضخامت مواد زیاد نباشد.

داخل مواد به تعدادی که می‌خواهید چوب بستنی گذاشته و آن ها را ۲ ساعت در فریزر بگذارید.

توجه داشته باشید که از نمک استفاده نکنید، چون هم عصاره مرغ و هم پنیر، شور هستند.

رشته کادایف را کامل خرد کنید. حدود ۳۰ ثانیه در روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. مراقب باشید کادایف نسوزد، چون خیلی نازک است.

پنیر خامه ای، سس کچاپ و سس تند را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

تخم مرغ ها را با چنگال بزنید. مرغ های چوبی را در تخم مرغ زده و سپس در روغن سرخ کنید.

پس از خنک شدن و وقتی روغن اضافی مرغ ها گرفته شد، از سس پنیری روی آن ها ریخته و بعد رشته های خرد شده را روی مرغ ها بپاشید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله  آشپزی را بخوانید.


برچسب: پیش غذا، فینگر فود، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۰۶:۰۹ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)